Magic Kingdom

Igår var vi som sagt på Walt Disney World (Magic Kingdom). Jag måste faktiskt erkänna att jag är lite besviken på disney world faktiskt… Parken är endast till för barn från 0-9 år typ. Alla åkturer var riktigt tråkiga och gick uuuberlångsamt och det var inte alls så mycket disney-figurer som jag trodde! Vi försökte ändå göra det bästa av dagen och vi var ett gäng på 13 pers som vandrade runt tillsammans så vi hade roligt ändå. Det roligaste på hela dagen var Monsters Inc helt klart, om ni är på Disney World någon gång, gå dit!

När mörkret kom och vi hade käkat (efter mycket om och men var vi skulle äta, haha…) så delade vårt gigantiska gäng upp sig på tre och då levde jag och tre andra loppan i alla barnkarusellerna – tekopparna och den ”traditionella” karusellen, ni vet den med massa hästar som rör sig upp och ner och går runt? Riktigt roligt var det i alla fall!
Hela kvällen avslutades med ett obeskrivligt vackert fyrverkeri, men det kommer i nästa inlägg. 

Haha, detta är egentligen så jävla roligt.. I början när vi kom hit och var på utflykter så stannade alla varannan sekund och tog massa bilder, men nu pallar ingen längre och det blir inte alls lika många bilder. Sad but true..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *