happy

Trots denna dagen inte var lika bra som gårdagen, så har det varit ännu en underbar dag. Sista skoldagen var idag och det är så jävla skönt att inte ha fler lektioner. Eftemiddagen bestod av pool idag igen och det klagar jag absolut inte på. Vi fick dock ta en timmes paus från vårt badande då ett stort åskoväder drog in över oss men det försvann lika snabbt igen, så vi fick njuta av bad och sol i någon timme till.
Vi skulle egentligen dra till ett Mall med några vänner efter skolan idag, men vi kände att vi ville hem och gå ut och springa/spana in mina nya skor istället. Vi har två hela shoppingdagar till så det är lugnt! Börjar dock få lite ångest att mina pengar inte ska räcka till allt som jag planerat att köpa.. Men det löser sig! 

Imorgon ska vi till MAGIC KINGDOM! Det kommer bli magiskt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *