competitions


Denna dagen har gått ovanligt snabbt för att vara ”skoldag”, jag och de andra europeerna i min gamla klass blevuppflyttade till en klass med en level högre, gillar den nya klassen mycket bättre, ladom blandning av kineser, sydamerikanare och europeer (jag vet att jag stavar fel på det men orkar inte bry mig..). Och läraren är riktigt bra! Hon berättade en så gripande historia idag så hela klassen satt med tårarna i ögonen helt knäpptysta och tagna.

Eftermiddagen bestod av en ubertråkig bildlektion (fml, hatar bild) och sen som sagt tävlingar på eftermiddagen! Tyckte faktiskt det var riktigt roligt även om vi bara kom tvåa igen.. Det var typ staffeter med ägg på en sked, när man ska knyta fast alla i ett snöre och springa runt koner, ät-tävling, osvosv. Kulkul! 

IMORGON ÄR DET STRANDEN!! HAPPY GIRL! Btw, gissa vem som nu har beställt mina älskade Jeffrey Campbell skor? Åhh, den som säger att pengar inte kan köpa lycka för ett ögonblick…

One thought on “competitions

 1. Hej!

  Jag har stakt tänkt att åka på språkresa nästa sommar! Är mest inne på Orlando, Florida. Så jag har några frågor som jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på:

  1. Vad var det för gripande historia ? ;P

  2. Är du nöjd med ditt val av "ställe" att åka till? Eller tycker du att jag ska välja ett ställe närmre havet? (jag äälskar havet)

  3. Åkte du med en kompis? Är det att rekommendera?

  4. Har det åskat/regnat mycket?

  5. Hur löste du det där med mobilen? Köpte du ett amerikanskt abonnemang under den månaden du var där eller?

  6. Hur mycket pengar går det i snitt åt varje dag? (ink shopping)

  Pju!! Det blev en del frågor! Men jag skulle somsagt bli superglad om du svarade 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *