Universal Studios!

Helgerna, utflykterna och heldagarna är utan tvekan det bästa med hela denna resan. De dagarna går så fort så man hinner knappt vakna innan man ska gå och lägga sig igen. 
Igår besökte vi Universal Studios och hade megaroligt hela dagen. Vi hann med att göra exakt ALLT i hela parken förutom ”Dumma mig” (ni vet den filmen?) för där var så himla lång kö när vi kom typ 1 timme innan vi skulle hem. Typiskt! Vi fick i alla fall åkt massa andra roliga berg-och-dalbanor, karuseller, 4D/3D filmer osv. Igår konstaterade även jag och Anna-Emilia att meningen med livet är..: Berg-och-dalbanor! Man känner sig så fri och det är så kul. Hela kvällen igår avslutades med ett ordentligt fyrverkieri, americanstyle – dvs extra allt. Mys var det och jag längtar redan till nästa lördag när vi ska göra Disney World osäkert.

Vet att ni älskar många bilder…

2 thoughts on “Universal Studios!

  1. Hej! va kul att följa din blogg, har oxå tänkt åka! Hur många är ni i er grupp? hur många svenskar alltså…får ni typ prata svenska hela dagarna eller får man lära sig nåt oxå? Det verkar va så himla lite killar med på resan…är det några svenska killar med? =)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *