28 juli 2012


Så, nog med negativitet här på bloggen! Denna månaden är till för glädje, glädje och återigen glädje (ni kanske märkt att jag inte skrivit något om erik heller…?). 
Skolan idag var onvaligt rolig och ovanligt svår (kineserna var inte med idag så läraren höjde nivån på lektionerna ett stort steg, gillas!) men det var roligt med en liten utmaning. 
Idag har det varit filmdag (visa film när man är i Florida? Vad tänker sts med ibland? ;)) men vi kollade inte på filmen utan vi satt lite ute och chillade, spela ännu mer basket  och käkade ”hemmagjord” glass. 

Vi ska gå och lägga oss tidigt idag för vi ska upp tidigt imorgon och åka till dandandan.. UNIVERSAL STUDIOS! Har varit på Universal Studios i Los Angeles för 4 år sedan men nu är det dags igen, längtar sönder till alla roliga berg-och-dalbanor och 3D/4D-filmer! Kommer hem sent imorgon så räkna med dålig uppdatering, pussss

2 thoughts on “28 juli 2012

  1. du sa ju att du och erik gjorde slut så att ni båda skulle "få ut så mycket som möjligt av amerika", har du fått ut något? ;))

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *