update

Förlå tförlåt att jag inte uppdaterat, men vi var och shoppa igår i typ 6-7 timmar efter skolan på ett outlet mall, så var inte hemma förrän 10 och då skulle vi käka osv, så jag orkade verkligen inte ens starta datorn. Har försökt att mobilblogga hela dagen men det har inte funkat (kommer det upp typ 10 likadana inlägg sen så vet ni varför..).

Nu är jag hemma igen efter en dag till på skolan, med en olympiad som eftermiddagsaktivitet. Det var pingis, simning, fotboll, basket och domino som grenar. Jag var med på allt förutom pingis och fotboll, och vi kom ändå tvåa totalt. Fransmännen vann tyvärr över oss, haha! 

Ska snart skriva lite om gårdagens shopping men först är här en bild på min klass, det saknas dock 5 kines-tjejer. Och yes, vi är 4 europeer och resten kineser… Lite tråkigt tycker jag.
Går som ni kanske ser helt osminkad och fixar inte håret alls, det är för fuktigt för att det ska vara lönt, allt bara fuckar efter 1 timme typ…

4 thoughts on “update

  1. Varför tycker du att det är tråkigt att ni har många asiater i er klass? Européer är ju inte trevligare eller roligare än några andra. Det är väl intressant med människor som kommer från en helt annan kultur…?

  2. Vilket äckligt inlägg och vilket skrytigt ditt andra är .

    försöker du öka på det många tror om dig ? Att du är rasist?

    du är ju inte trevligare eller roligare än någon annan enligt mig…(och massa andra) inte för att jag tror att jag är det men du verkar ju tro att alla andra är sämre än dig och "européerna"

  3. Vilka fjantar ni är tjejer… Det har väl inget att göra med rasism?! Jag hade också tyckt det var tråkigt med bara kineser haha! Och "lilla märtafjärta" alla behöver inte tycka eller vara intresserad av andra kulturer. Om du gör det, Good for you! Sluta vara så svenskfientlig 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *