outlet shopping

Ni ska bara veta sånn extas jag var i igår när vi satt i bussen på väg till shoppingen! Jag tryckte mig mot fönstrena och dreglade till alla affärer jag såg.. haha that’s me!
Jag kan säga att de 6-7 timmarna vi spenderade på den outleten gick ruskigt fort. De sista timmarna fick jag strickta order från Natalie och Anna-Emilia att inte gå in i någon affär som jag inte pratat om i förväg för att vi skulle hinna… Svårt men vi klarade oss.
Kom hem 3500kr fattigare men en himla massa kläder rikare. Det dyraste på hela dagen var min älskade Guess-klocka, och två stickade Ralph Lauren-tröjor. KÄRLEK. Jag har dock med mig typ 4 gånger så mycket pengar så har en massa mer shoppping att se fram emot. Jeffrey Campbelle-skorna SKA bli mina så fort jag hittar dem. Ska även köpa mer VS-underkläder och converse. Och massa andra kläder också såklart. Jeans är egentligen det jag behöver mest men jag hatar att köpa jeans för alla är förstora i anklarna.. De ska sitta TIGHT!

Här är en bild på allt jag köpt hittills, och någon bild från shoppingdagen.

One thought on “outlet shopping

  1. vart åkte ni och shoppade?

    Svar:
    På lite olika outlets runt Orlando, och med vår värdfamilj (efter att vi betalat bensin..) åkte vi till Florida Mall också.
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *