silver

Silver har dykt upp några gånger här i bloggen innan, det är alltså Eriks familjs ”nya” valp som de fick hem (köpte såklart..) för några månader sen. Eftersom jag har varit med sen den här lille fyrbenta kom till familjen så har jag blivit helt fruktansvärt kär i honom. Den första veckan var jag helt fast och satt och gosade hela tiden. Efterhand som han blev större så blev han också mer busig och var inte lika lätt att kela med längre! Men älskar lille Silver ändå, han är så söt så man bara dör. Har faktiskt aldrig någonsin tyckt om ett djur så mycket innan (är verkligen inte en djur-person!), så är sorgligt att jag måste lämna honom också nu. Fina hund! Söt va?
”IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE!”

One thought on “silver

  1. hahaha, IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE!!!!

    Kollade på den filmen häromdagen 😀

    saknar dig btw, men ser ut som om du har det ganska bra 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *