6 månader & 3 veckor

Ja, ni har sett rätt på facebook, twitter och här på bloggen. Jag är singel. Jag kan inte fatta att jag säger det. Ni förstår inte hur fruktansvärt ont det gör att gå in på facebook och se ens egen pojkvän som man älskar något obeskrivligt ändra sin status till singel. För jag älskar fortfarande honom och jag hoppas att han fortfarande älskar mig. Imorse låg jag i hans säng och tänkte ”detta är sista gången jag vaknar här”. Jag känner mig så tom på känslor och jag är så ledsen så jag inte vet var jag ska ta vägen. Detta är inget vanligt uppbrott, för det är inget vi har valt, detta är något vi måste göra (kolla videon i inlägget innan för att förstå). 

Tårarna rinner i skrivande stund. Aldrig tidigare har jag haft en så bra och snäll pojkvän. Vi hade alltid roligt tillsammans och vi kunde verkligen vara oss själva till 100% i alla lägen. Jag kommer sakna allt med den killen alltså. Hur han håller om mig, hur han kollar på mig när jag låtsas vara arg och skrattar, hur han somnar innan han ens lagt sig på kudden, hur härligt glad han alltid är, även när jag är på dåligt humör. Erik är guld värd och jag fattar inte att det nu är slut. Hur ska jag någon hitta någon som honom igen? Min drömkille är vad han är. Jag kommer till och med sakna hans tråkiga sms!  

Jag har gett mig själv tillåtelse att gråta så mycket jag vill fram tills USA, men sen är det stopp. Jag har också lovat mig själv att inte skriva något om mina känslor för honom här på bloggen, om ni inte vill fruktansvärt mycket? Så detta är det (förmodligen)sista ni kommer läsa om mina känslor för Erik. 
Jag har hela tiden vetat att den här dagen skulle komma, dagen då vi motvilligt skulle slitas från varandra, men man har liksom blundat för det. Det var först i förra veckan som jag började inse att det snart var slut och tårarna började rinna allt mer för varje dag…

Jag kan bara säga en sak, Tack finaste du för att du gett mig så mycket under dessa 8 månaderna vi pratat med varandra konstant varje dag, du fattar inte hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig. Hoppas du får det bra i USA, och ett bra liv.
Tack för att jag har fått vara en del av din fina familj och tack för alla fina minnen du har gett mig. Jag kommer sakna alltihopa så fruktansvärt mycket.

Synd att det hela skulle sluta i en stor besvikelse, jag som hade tänkt mig något annat.. menmen ”what screws us up most in life is the picture in our head of how it’s supposed to be”

Men nu, nu går livet vidare. Håll huvudet högt och le, så ska du se att världen ler tillbaka. OCh när en dörr stängs, öppnas miljoner andra. Det jag är mest nyfiken över i mitt liv, är precis framför mig.

6 thoughts on “6 månader & 3 veckor

 1. Be strong! Älskar din blogg ! Bästa bloggen jag läser ,bättre än kenzas! Ha det superkul i USA ! Gråt ut nu! Puss och kram! Hoppas det känns bättre snart!

 2. Lipar ju bara av att se bilderna! läste texten efteråt.. fy va jobbigt!

  Du ville väl egentligen inte? är de för att du ska utomlands eller flytta som ni gjorde slut?

  Svar:
  Ja, det är verkligen jobbigt just nu. Men det är bara att gråta lite och sen gå vidare inte mycket att göra åt. Vi gjorde slut för att Erik ska bo i USA i ett år, och för att jag ska flytta. Men mest för att han ska bo i USA. Tack för din kommentar!
  feliciaandersson.com
 3. Jag tycker, att det är alltid bra att få ut sina känslor. Speciellt genom att skriva. Så du borde få skriva exakt hur mycket du vill om dina känslor och Erik fram tills du åker iväg till USA och har det underbart.

  Bara en tanke. 🙂

 4. åh blir så ledsen för din skull… men finns det ingen möjlighet att ni kan bli tillsammans igen efter era resor?

  Vet att det kanske är svårt då osv eftersom det har gått så lång tid och man fått ett annat liv men ändå.

  undrar (mest för mig själv kanske) hur det kommer bli om ni träfas i framtiden men inte är ett par, och om någon av er träfar någon annan…

  kram!

  Svar:
  Jo, klart det kanske finns en möjlighet att vi kan bli tillsammans om ett år igen. Men sannolikheten att vi fortfarande har känslor för varandra efter ett år på olika ställen i världen är mycket små. Vi får väl se vad som händer! Kram på dig!
  feliciaandersson.com
 5. Åh, ni som var hur fina som hellst tillsammans. Tråkigt att det var tvunget att bli såhär, för det känns som det värsta sättet att avsluta ett förhållande på.

  De få gånger jag har träffat dig så har du verkat väldigt ärlig och det är skönt att se någon som vågar visa det även på en blogg!

  Ha det hur bra som hellst med A-E i Usa och jag är så himla avundsjuk på er, haha! <3

  Svar:
  Ja, det är verkligen synd! Min fina pojke liksom.. 🙁 Ja, verkigen tråkigt men vi hade som sagt inget val. Åh tack, härligt att höra att det lyser igenom! Nästa gång är det nog din tur att resa men jag och A-E kommer ha superkul!
  Puss på dig!
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *