I will never forget you

Denna veckan har jag fullt upp med allt möjligt, jag har proppat schemat fullt för att den ska gå så fort som möjligt. Detta är även sista dagarna tillsammans med Erik, så ska försöka vara så mycket jag bara kan med honom.

Igårkväll var jag med Lina och vi skulle tälta, men det kom ett blixtoväder så vi sov inne till slut. Båda var lite trötta igår så vi fick inte mycket gjort, haha… Stack hem imorse och någon timme senare mötte jag upp Erik för lunch på fancyoancy mcdonalds. Sitter just nu i hans säng och chillar lite medans han är på gymmet. Ska tydligen vara riktigt tråkigt väder i veckan, tråkigt verkligen… 

Någon som har bra förslag på vad man kan göra för mysigt tillsammans sista dagen man har tillsammans på ett år?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *