damn girl

Gud vilket tropiskt väder det är ute! Varmt som satan, fuktigt och massa regnskurar hela tiden. Tränade för första gången idag på 1,5 vecka. Jag fick nämligen benhinneinflammation/början till benhinneinflammtion (överansträning + när man springer på hårt underlag, tex asfalt, som jag gör) sist jag var ute och jag hade så jävla ont. Och enligt säkra källor så är enda sättet att bli av med det är att vila.
Idag orka jag inte vila längre utan gav mig ut på en 3km löprunda/PW för att komma igång igen. Gick 1,5 och sprang 1,5. Inte mycket, men jag är så jävla rädd att aldrig bli av med smärtan annars. En början! 

Nu ska vi ha gäster så ska gå ner och vara lite social. Gammal bild, men detta har jag på mig idag!

2 thoughts on “damn girl

 1. SVAR: Ahah jo.. Ja det gör vi! Vart flyger du ifrån? 🙂

  Svar:
  Jag flyger från Köpenhamn. Så jag antar vi ses i Frankfurt? 😀
  feliciaandersson.com
 2. älskar den tröjan/blusen/linnet! =) Vart kommer den ifrån?

  Svar:
  Tack så mycket, vad glad jag blir! 🙂 Jag köpte den på forever 21 i Singapore förra året, men tror det finns på alla forever 21 i världen. Tyvärr finns inte den affären i Sveige.. Men har du vägarna förbi London så är det bara att leta!
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *