lovely summer

Hehe, ”göra bloggen roligare” var det ja! Jag har bara varit så upptagen att njuta av sommaren och umgås med fina folk. Efter en mysig natt med Erik i torsdags, så drog jag in till Lund och mötte upp Anna-Emilia. Vi satt och pratade, fikade och planera inför USA i fyra och en halv timme! Vi tjejer kan prata alltså, haha.. Vi har i alla fall gjort packlistan nu så det känns bra. På kvällen sen fick jag asont i magen och låg och kolla på tv hela kvällen medan Erik träffa några kompisar. Han kröp ner bredvid mig sen, mys är det, finns inget bättre.

Idag vaknade vi till strålande sol, gjorde milkshake till frukost och la oss sen och chilla vid poolen. Där chillade vi i ett antal timmar, sola, bada, käka jordgubbar osvosv. Vid eftermiddagen träffa vi upp några kompisar och drog ner till den berömda ”Lomma Beach”, haha hur fin den är kan ju diskuteras! Det var trevligt och mycket folk i alla fall. Avslutade den underbara dagen i en galsskiosk i hamnen och en mysig promenad hem till Erik igen. 

Perfekt dag! Hur har ni haft det? Bjuder på lite fina bilder på mig och älskling.


One thought on “lovely summer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *