I MADE IT

AND I’M FUCKING PROUD OF IT!

I början av 2012 gjorde jag en upp en lista med mina realistiska mål för året. Jag kan glatt säga att jag redan har uppnått väldigt många av dessa målen och det är jag überglad för. Ska helt klart göra en liknande lista nästa år. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte vågade publicera listan här på bloggen… Vissa saker har jag ju fortfarande inte uppnått.

Men några saker som jag faktiskt klarat av:

– Jag gick ut grundskolan med 310 poäng – målet var över 300.

– Målet var att komma in på mitt förstahandsval till gymnasiet – kom jag in?! HELL YEAH. Viktor Rydberg Djursholm i Stockholm. Spetsutbildning i engelska!

– Mitt mål var att flytta från landet till vilket pris som helst – om 1,5 månad bor jag i STOCKHOLM!!

– Jag hade som mål att vara mig själv och inte bry mig om vad andra tycker – det har jag klarat förvånadsvärt bra – därav det höjda självförtroendet – och där kom avundsjukan(?) från folk i skolan (tyvärr..).

– Målet var att komma igång med träningen – idag springer/pw jag 3-4 gånger i veckan. Styrkan behöver vi inte ta upp, hehe… Men ärligt så är jag verkligen så sjukt mycket smalare denna sommaren än vad jag var förra. Jag vågar inte ens lägga upp före/efter bilder för jag var verkligen mullig. Detta beror både på mitt ”viktras” (jag kallar det ”början till ätstörning”, ska skriva ett eget inlägg om detta när jag får tid, inget som jag lider av just nu) i höstas och att jag börjat träna regelbrundet samt äter betydligt nyttigare. GIRLPOWER!

– Målet var att resa så mycket som möjligt, jag ville åka skidor – check (sportlovet i Åre)! Åka till Stockholm – check (påsklovet med Erik)! Åka till USA – bokat, snart check (4 veckor i juli/augusti)! 

– Målet var att starta en ny blogg med nytt namn och öka läsarantalet, CHECK!!

Det återstår bara att se vad som händer resten av året. Detta är en liten del av min ”mållista”, vissa saker håller jag för mig själv och vissa saker har jag som sagt inte lyckats med (som crossen) och andra väljer jag att behålla för mig själv.
Kan bara säga att livet är så himla bra just nu, and i’m lovin’ it!

Hade varit superkul om någon ville dela med sig med mål som ni uppnått, läser med glädje och svarar gärna också. Pusssen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *