bieber music

Var uppe alldeles för tidigt imorse, vilket resulterade i att jag försov mig en halvtimme. Inte mycket att göra åt, bara att jag var tvungen att jobba en halvtimme längre också. 8.30-17.30 med 50 min paus. 8 timmar och 10 minuter målning, mina händer skakar duktigt just nu kan jag meddela. När det kryper fram drottningarnas drottning (jävligt stor menar jag då) till gråsugga, det är då man verkilgen måste tänka på vilka fina skor jag kan köpa av pengarna jag tjänar för att kunna fortsätta. Det funkar att tänka så faktiskt..
Lyssnar sönder Biebers nya album ”Believe”, där är faktiskt några låtar som är riktigt bra. Vissa är dock riktigt kassa… 
Mina favoriter är – Die in your arms, Be alright, Boyfriend (ofc) och As long as you love me. Spana in albumet HÄR!
Snygg är han!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *