trevligt besök

Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, i onsdags kom Erik hit efter jag jobbat, vi var ute och sprang/gick en runda och chillade galet hela kvällen. Mys och så, hihi.

Tidigt i torsdags kom Jessica hit med flyget från Stockholm (gammal barndomsvän). Meningen var att hon och erik skulle ligga och sola under tiden jag målade, men haha, de två är mer rastlösa än ett helt dagis. Fick i alla fall gjort vad jag skulle ändå. På kvällen drog vi in till Malmö och shoppade lite, fick med mig en mintfärgad ärmlös transparent blus typ. Vi mötte upp David (eriks kompis från växjö) och sen åkte vi hem till Erik. Chillade, grillade, satt ute och åt, chilla lite till, drog till mcdonalds och sen tog de andra ett nattdopp i poolen men jag hoppade det och gick och la mig. 

Härlig dag helt klart!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *