midsommar!


Hoppas alla hade en trevlig midsommar! Här nere i Skåne öste regnet ner när vi vaknade någon gång vid 12. Vi bestämde oss därför att ta en tripp till Köpenhamn, lite spontant sådär. Vi promenerade runt på ströget i regnet, gick in i var-varanann affär, stötte på en snygg kille med magrutor på A&F, hihihi. 
Vi skippade midsommarmaten och satte oss på en mysig restaurang och vi alla tre åt tills vi höll på att spricka. Solen kom fram efter vi käkat och då var det jättemysigt att slå sig ner på ett torg i Köpenhamn med jordgubbar och härlig stämning.
På kvällen drog vi oss hemåt och vid 23 stack vi på fest i Lomma. Haha, det var rätt roligt faktiskt, jag och erik började bråka lite så ville jag typ ha uppmärksamhet så jag gick och hällde ut hela min juice över honom, hehe, han tyckte inte det var lika roligt som jag, även fast det var lite dumt och omoget gjort av mig… Men roligt! Någon gång vid 2-3 på morgonen tog festen slut och vi avslutade kvällen som vanligt på mcdonalds. Vi promenerade hem i soluppgången och sen dog vi allihopa i sängen. 

Riktigt lyckad midsommar faktiskt! Vad gjorde ni?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *