PARTY

Igår efter skolavslutningen spenderade jag först en timme med min fina pojkvän som sen åkte iväg till sthlm på förberedelseläger över helgen, och där får han inte ha sin mobil så jag saknar han något enormt just nu. Aldrig varit utan att prata honom så länge som två dagar. 

Sen åkte jag med familjen och vaccinerade oss mot Hepatit A & B i Malmö, käka glass och lite sånt. 

 

På kvällen stack jag först hem till Emmi och sen drog vi oss till Lödde där Amie hade sextonårsfest. Riktigt riktigt roligt och lyckat var det. Massor av roliga folk, bra musik och det var inte alls kallt. Jag och Louise dansade loss när ingen annan gjorde det och sen efter ett par roliga timmar så somnade jag som en liten bebis i soffan och har sen delat en gästsäng med en annan person resten av natten, trött var jag! Tog ett par timmars powernap nu på eftermiddagen men nu är jag på det igen och är precis på väg ner mot stranden för att möta Lina. Vi ska grilla på stranden med ett par av hennes killkompisar. MYS! 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *