thoughts

Kom precis att tänka på att hela livet handlar om mat. Flera gånger om dagen äter man, man planerar hela dagen efter det regelbundna matintaget. Allt som har med socialt liv att göra innefattar mat, middagar osv menar jag då. Till och med när man kollar på film/går på bio så äter man. Varför? För det är gott så klart! Visst måste man äta för att överleva också, men vi i Sverige (och i många andra länder) äter väldigt mycket för nöjets skull. Vad hade livet varit utan mat liksom? Riktigt tråkigt. Njut av livet och maten som den erbjuder! Inte för att det är så lätt alla gånger då de flesta samtidigt vill vara smala och slanka, men vad gör man då? Jo, tränar! Min största anledning till att jag tränar är för att jag vill kunna äta vad jag vill när jag vill, utan att ”förstöra” figuren och få ångest. 

– Kom precis hem från sjukhuset och jag är numera ”friskförklarad”! Hell yeah, så jävla stolt att jag klarat det själv med hjälp av bra mat, träning och en positiv inställning och utan medicin. 
Nu ska jag dra ut på en timmes PW, sen skriker duschen på mig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *